Bljemblje i zablude o tome kako me drugi vide

Petak je, i vreme je da vam ispričam, otkud ovo “kraljica” u mom “šaljivom” nazivu. Mislim, da neko ne pomisli da to stoji tu, jer mislim da mi pripada kruna. 

Nekada davno, (čitaj, pre dece), moje drugarice i ja bismo se petkom, posle posla, okupljale, u jednom restoranu. Tu bismo večerale, prepričavale dogodovštine iz radne (a i ljubavne) nedelje, pijuckale smo ukusna i penušava vinca za devojke - znači "Seks i grad", samo bez Njujorka, Manolo Blanika i Zverke (a i bez seksa).

Za nas, fora u izlasku nije bila samo da se nađemo, i posle večere negde dobro provedemo, već i da se toliko "nakinđurimo" đinđuvama, da smo jedna drugu zvale "krAAAljice kiča" (Naglasak na AAA je ključan u izgovoru).

Brzi automobili i svetla velegrada činili su da se naš nakit, šljokice i kristali sa minđuša, narukvica i ogrlica cakle, dok smo se kikotale i ulazile u klubove.

S obzirom da mnogo volim automobile, sećam se da mi je u jednom od izlazaka jedan novi BMW skreno pažnju i rekla sam da je taj auto, jednako kitnjast i bezobrazan, kao i mi, a bi nam samo on falio da na ovaj način skrenemo pažnju.

To i jeste caka sa BMWom.

99% kupaca BMWa uživa u tome kako ih drugi ljudi vide, dok voze ovu mašinu. Deluje kao najpoželjniji opasan nakit i bezobrazno je skup. Ali zahvaljujući www.easyrent.rs nekim petkom taj aksesoar može da dopuni naš "kičeraj" i "prštanje".

Na zadnju klupu ne mogu da stanu tri sedište za trojke, tako da će ovoga puta, mama morati sama, sa svojim drugaricama u grad. 

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Uslovi korišćenja/Politika o kolačićima