Tretman dostojan kraljice

Ovo sam ja. Moje lice. Mene teško da ćete sresti u nekom od salona lepote, da uživam na tretmanu lica. Jedna sam od onih žena koje smatraju da je dan prekratak i da je spavanje gubitak vremena, stoga stvarno ne mogu, uz svu najbolju želju, da ležim na nekom stolu, dok me kozmetičarka mazi po licu. Neurotična. Za moje lice se do sada brinula genetika, a od skora je taj teret preuzela Crystal Derma. Srećno im bilo! 

S druge strane, vrlo sam realna i kriticna prema onima koji reklamiraju da ću se dolaskom u njihov salon osećati kao kraljica, a zapravo je to neki preuređen podrum, a paravan od čaršafa deli moje kraljevstvo od ostalih kraljica, koje se tretiraju. Ja volim da sve bude kako treba, znamo svi sta znaci kraljevski tretman. Nadam se. I ne kažem da je neki podrum loš, već da samo treba komunicirati realne opise…Iako se tolike godine bavim marketingom, prva sam žrtva kupovine gomile mirišljavih krema, čije deklaracije ne čitam, skupih krema, jer mi se dopadaju pakovanja ili mi se estetski baš slažu uz kupatilo i na kraju, možda bih nekada i kupila nešto što je baš namenjeno meni, ali opet, moja koža i nije toliko komplikovana, i moje godine i stanje se ne uklapaju u tablice množenja proizvođača, te industrijske kreme ne mogu da isprate sve moje potrebe.

Za više informacija o personalizovanoj kozmetici, posetite sajt CrystalDerme. 

https://crystalderma.rs/proizvod/ha-serum/ 

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Uslovi korišćenja/Politika o kolačićima