Pametni uređaji za fitnes

Marija, hoćeš da nam istestiraš ova dva pametna uređaja za fitnes?

Marija: što da ne?

Tokom korone, prvo čega smo morali da se odreknemo je kretanje. Tu negde na "odreknutom" spisku se našla i teretana i druženje sa prijateljima. U teretani ti nikada nije baš sve potaman: ekipa, higijena, tajming kada je tvoj trening ili cena. A sada još i taj momenat pandemije. Smor. 

Nisam sigurna da će svi virtuelni programi vežbanja zaživeti, ali moram priznati da ovi #Xiaomi Move it https://www.bsmartsolutions.rs/en/proizvod/xiaomi-move-it-pametna-bucica/ tegići imaju mesto na mojoj dnevnoj "to do" listi. Tegići dolaze uz besplatnu aplikaciju i trenera koji prilično preznojava, a ono što meni najviše odgovara kod istih jeste da mogu da vežbam gde i kad i koliko hoću, cena im je jednokratna i aplikacija prati šta radim i podseća me (da ne kažem - tera) da vežbam i dalje. Baterija traje čak 300 minuta, a svi dobro znamo da toliko sigurno nećemo vežbati u jednom cugu. Da se ne lažemo. 

Preskakanje vijače je definitivno, jedan od najboljih načina da vežbate, malo se podsetite detinjstva, a i isprobate svoje limite izdržljivosti. Xiaomi vijača https://www.bsmartsolutions.rs/en/proizvod/xiaomi-yunmai-pametna-vijaca/ pamti koliko ste skakali, kojim intenzitetom i da li se salce topi, pa u ovoj kombinaciji ličnih fitnes spravica, očekujem da se vratim u "pre-mama" garderobu čim pre. 

Ko će sa mnom na trening?

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Uslovi korišćenja/Politika o kolačićima