Cricut Maker savršen izbor za posao kraftera

Bez obzira da li prodajete proizvode putem preporuke, Facebooka, Instagram ili online šopa ili izlažete na sajmovima rukotvorina, Cricut je taj koji će proizvodnju vaših proizvoda, ubrzati i načiniti još preciznijom i kvalitetnijom, a za vas definitivno - lakšom.

Tokom pandemije, mnogo je hobija preraslo u poslove snova, ili kako poslovica kaže “radi ono što voliš i nikada u životu nećeš više raditi ni dana.”

Započinjanje posla za jednog kraftera je uvek stresan period, jer nam je poznato, da u tokom eksterne proizvodnje ili pakovanje, ne zavisi sve od nas, već i od podizvođača, proizvođača kutija, traka, ukrasnog papira, štamparije. Kada si na početku, retko si u mogućnosti da precizno proceniš, koliko će se komada proizvoda prodavati i da napraviš najpovoljnije porudžbine dodatnog materijala.

U ovoj priči sam se i sama našla, kada sam započela svoj biznis ručnog pravljenja Triplets adventures lutkica i ŽMK modnih proizvoda. Moja želja je bila da svaki komad koji proizvedem bude maksimalno personalizovan, ali da s druge strane, ne izgubi na vrhunskom kvalitetu izgleda i pakovanja. Tu sam se susrela sa neočekivanim problemom količina i troškova na koje nisam bila spremna. Tako sam, tražeći pravo rešenje, naišla na Cricut Maker.

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Uslovi korišćenja/Politika o kolačićima