Motivacija na -14C

Nedavno sam objavila video koji govori o tome na koji način možete sami da započnete svoj biznis. Dosta vas mi se javilo u privatnoj poruci, neki od vas su i podelili svoje ideje sa mnom, ali se većna vas izjasnila da nema znanja ili mogućnosti da započne taj svoj posao. 

Niko ne kaže da je lako i zaista je potrebno mnogo rada, truda i odricanja, da biste do cilja došli. Ali, to ne znači da je nemoguće ostvariti taj zamišljeni cilj. Ne postoje instant rešenja, niti pilule za lakši način. Ali, postoji istina prema nama samima i naša ogromna želja, koja želi da se pokaže. 

Začarani krug ideja do realizacije nas često može obeshrabriti na putu do uspeha, zato, ne zaboravite da se potapšete po ramenu i da kažete da ste odlični i da vi to možete. Budite iskreni u tome šta vam je sve potrebno da ostvarite svoj san, zapišite sve i ne okrećite se iza sebe. Samo napred!

Želim da vas ohrabrim, da krenete napred, da napišete sve detalje svoje zamisli, da zapišete sve ono što vam je potrebno, ko vam je potreban i koliko vam je svega potrebno da biste došli do cilja. 

Kada budete sve to napisali, znači da ste bili iskreni prema sebi i znači da ste na pravom putu, ka uspehu!

Ako ste se pronašli u temi videa, pišite, a ako nekome budu potrebne, konsultacije, svoje može da zakaže, na mejl koji piše u mom bio opisu ili porukicom u DM. 

Srećno!

Koristimo kolačiće da bismo poboljšali vaše iskustvo. Nastavljajući posetu ove stranice prihvatate našu upotrebu kolačića. Uslovi korišćenja/Politika o kolačićima